Job

Bornholms bedste arbejdsplads

Byg-Grønt består af et friskt team af omkring 30 ansatte fordelt på tømrer, murer, maler, lærlinge og kontorsansatte. Det er vores ønske at være øens bedste arbejdsplads og på den måde kunne tilbyde vores kunder de dygtigeste og gladeste håndværkere.

Derfor tilbyder vi blandt andet ordnede arbejdsforhold, flextid, egen arbejdsbil eller samkørsel med en kollega, stor lydhørhed overfor medarbejderne, en positiv og glad arbejdsplads, flere årlige sociale sammenkomster (under normale omstændigheder), betalt fri på ens fødselsdag, medlemskab til Local Fitness mm.

Vi går meget op i at tilbyde vores kunder den bedste tænklige kvalitet og kundeservice. Derfor er det af største vægt for os, at alle vores medarbejder deler vores begejstring for ordentligt håndværk og et højt niveau af kundeservicering.

Hos Byg-Grønt arbejder du med frihed under ansvar. Du står med et stærkt hold i ryggen og får de dejligste kollegaer. Hvis du har ambitionerne, har vi arbejdspladsen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores medarbejdere

Peter

Peter Kongskov

Ejer

Email: peter@byg-groent.dk

Theis

Theis Møllenberg

Ejer

Email: theis@byg-groent.dk

Helle

Helle Clausen

Administration

Tlf: 60 80 97 92

Email: helle@byg-groent.dk

Kim

Kim Hansen

Projektansvarlig for maler

Tlf: 52 10 70 82

Email: kim@byg-groent.dk

jesper

Jesper Lund

Kunderådgiver

Tlf: 20 23 27 50

Email: jl@byg-groent.dk

patrick

Patrick Andersen

Bygningskonstruktør

Tlf: 23 91 24 16

Email: patrick@byg-groent.dk